Hoe meld ik me aan?

Misschien ben je nu wel enthousiast en sta je te springen om je je bij ons aan te melden. Maar hoe doe je dat precies en wat staat je vervolgens te wachten?

Hieronder lees je stapsgewijs hoe wij te werk gaan.

Aanmelden

Om te beginnen kun je je telefonisch of via het aanmeldingsformulier aanmelden. Vervolgens nemen wij telefonisch of per mail contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.

 

Eerste afspraak

In geval van zwangerschap berekenen we aan de hand van je menstruatiedata hoe ver je al bent en wanneer je overige afspraken zullen plaatsvinden. Deze eerste afspraak vindt tussen week 8 en 10 plaats, maar kan op verzoek ook eerder ingepland worden. Voorafgaand aan de afspraak verzoeken wij je een kijkje te nemen op deze website. Tijdens dit eerste bezoek dien je je ID en zorgpas mee te nemen.

 

Eerste echo

De eerste echo wordt tussen week 10 en 12 weken gedaan en wordt een ‘termijnecho’ genoemd. Aan de hand van deze echo stellen we vast op welke datum je uitgerekend zult zijn. Mocht je vóór deze datum al een echo willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Let wel dat deze echo dan niet door de zorgverzekering wordt vergoed en op eigen rekening komt te staan.